Abonelik Programı - Sıkça Sorulan Sorular

Oyuncakların temizliğini ve hijyenini nasıl sağlıyorsunuz?

moritoys hijyene takıntılı bir ekipten oluşuyor! Oyuncaklarımızın hijyenini 3 aşamalı temizleme sürecimizle sağlıyoruz. 

1. Yıkama – tüm oyuncaklarımız toksik madde içermeyen, çevre dostu, anti-bakteriyel ‘ECOVER’ temizlik malzemeleriyle yıkanıyor. 

2. Dezenfeksiyon – Yıkama sonrası oyuncakları kalan mikroplar ve bakterilerden arındırmak için ultrasonik banyolar kullanıyoruz.

3. Koruma – moritoys temizlik işleminden geçen oyuncakları hijyenlerini korumları adına ayrı ayrı bez torbalara koyup plastik oyuncak saklama kutularında muhafaza ediyoruz.

Bu aşamalardan geçen moritoys oyuncakları, kutusundan hiç çıkarılmamış oyuncakların çoğundan daha hijyenik!

Oyuncakları satın alma opsiyonu da mevcut mu?

Evet, çocukları ayrılmak istemeyeceği oyuncaklardan ayırmamak için abonelik programımızdaki oyuncakları sizlere özel perakende satış fiyatının %20 altında olacak şekilde satın alma seçeneği sunuyoruz. Satın almak istediğiniz oyuncakla ilgili info@moritoys.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Çocuğum oyuncağı kaybederse veya ona zarar verirse ne olur?

Ufak kayıplar, tamir edilebilecek hasarlar hiç sorun değil, çocukların keyifli oyun anlarından kalma ufak izleri tolere ediyoruz. Ancak oyuncakları kullanılamaz hale getiren önemli hasar veya kayıplarda oyuncaklar moritoys’un avantajlı fiyatlarıyla sizin oluyor. Benzer modelin uygulandığı İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya ve Hindistan’da kayıp oranlarının binde 5’i aşmadığını öğrendik; eminiz siz de moritoys avantajlarından sadece ayrılamadığınız oyuncaklar için faydalanacaksınız.

Bu ayki kutumu çok sevdim, biraz daha bu kutuyla devam edemez miyim?

Aynı kutuyla 1 ay daha devam etme seçeneği mevcut. Ancak bu durumda sonraki ayın paketinden vazgeçmiş oluyorsunuz. 

Kutuyu teslim etmemizin ardından evde moritoys oyuncaklarına ait parçalar buldum, ne yapmalıyım?

Bize info@moritoys.com adresinden ulaşabilirsiniz. Kalan parçaları ya gelip teslim alıyor, ya da bir sonraki kutunuza eklemenizi rica ediyoruz.

Ya kırık veya eksik parçaları olan bir oyuncak teslim aldıysam?

moritoys kutularınız detaylı bir temizlik ve kontrol aşamasından geçerek hazırlanıyor. Ancak nadiren de olsa gözümüzden kaçan bir durum olursa oyuncağı teslim almanızdan sonraki 48 saat içinde bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Yeni oyuncağınız en hızlı şekilde yeniden kapınızda olacak.

Üyelik planlarınız ve fiyatlandırmalarınız nasıl?

4 aylık abonelik programımız ile aylık 175TL'ye gelen tutarı tek seferde 699 TL olarak ödüyorsunuz. Bu sayede 699TL ödeyerek normalde 3200TL tutarındaki oyuncakları deneyimlemiş oluyorsunuz.

 

Hangi ödeme yöntemlerini kabul ediyorsunuz?

Güvenli ödeme çözüm ortağımız olarak iyzico ile çalışmaktayız. iyzico’nun desteklemekte olduğu ödeme araçları olan Mastercard ve Visa ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Aboneliğim otomatik olarak yenileniyor mu?

Hayır, 4 aylık üyelik programı için ödemeyi tek seferde yapıyorsunuz. Kart saklama alt yapısı kullanılmamakta ve kartınızdan bir daha ödeme alınmamaktadır.

 

Oyun programınızı nasıl geliştirdiniz?

moritoys oyun programını, PYP programının sınıf dışında oyunla öğrenime en uygun öğesi olan “PYP becerileri” odağında geliştirdik. PYP becerileri hızla değişen dünyamızda başarılı olmak için bireylerin sahip olmaları gereken yetenekleri temsil ediyor.

moritoys programını PYP müfredatının belirlediği 'Düşünme Becerileri', 'Sosyal Beceriler', 'İletişim Becerileri', 'Özyönetim Becerileri' ve 'Araştırma Becerileri'ni 3 ve 5 yaş arası çocuklara dengeli olarak geliştirecek şekilde tasarladık.

 

Oyuncaklara ait kılavuz geliyor mu?

moritoys olarak programımızdaki her bir oyuncak için oyuncağın eğitim odağı, nasıl oynanacağına dair öneriler içeren kartlar hazırladık. Bu kıymetli bilgileri de sadece abonelerimizle değil tüm ebeveynlerle paylaşmak istedik. Hali hazırda elinizde olan oyuncaklara dair de pek çok yararlı bilgiye erişebileceğiniz kartlarımızı linkten inceleyebilirsiniz. 

Size iletilen oyuncaklara dair kartlar da aboneliği satın almanızın ardından özel olarak mailinize de iletilecektir. 

Hangi şehirlere / bölgelere hizmet veriyorsunuz?

moritoys abonelik programımızı şimdilik sadece İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli'nde hizmete sunmaktayız.

Yakında diğer şehirlere hizmet vermeye başlayacağız. Yenilikler için takipte kalın!

Oyuncak teslimatını nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Üyelik paketini satın almanızın ardından ilk kutunuz 7 iş günü içerisinde adresinde olacaktır. 

Teslimatlarımızı kargo dağıtım ortağımız 'Kolay Gelsin' ile gerçekleştiriyoruz.

Yeni kutunuzu teslim ederken, bir önceki kutunuzu da teslim alıyoruz. Tek yapmanız gereken, oyuncakları size teslim edilen bez çantalarla birlikte moritoys kutunuza yerleştirmeniz. Oyuncakları geldikleri kutuda iade etmeniz gerekmektedir.

Kutu değişim günüm yaklaştığında bir hatırlatma alacak mıyım?

Evet, değişim tarihinden önce info@moritoys.com adresinden bir e-posta hatırlatması alacaksınız.

Bu SSS ile cevaplanmayan bir sorum var, size nasıl ulaşabilirim?

Bize her zaman info@moritoys.com adresinden ulaşabilirsiniz.