B.Toys Parum Parum Drum

GELİŞİME KATKISI

Erken çocukluk dönemi çocukların duyu gelişimlerinin en hızlı olduğu dönemdir ve bu dönemde müzik iletişim becerilerinden, kas becerilerine kadar hemen her alanda fayda sağlar.

B.Toys Parum Pum Pum Drum, çocukların aynı anda sağ ve sol el koordinasyonunu geliştirerek, sağ-sol beyinlerini aynı anda aktifleştirir. Dinleme ve duyma becerilerini destekler. Ayrıca çocukların konsantrasyon sürelerinin artmasına, hafızalarının güçlenmesine ve el-göz koordinasyonlarının gelişimine de yardımcı olur.

İletişim Becerileri:

Dinleme: Zil ve davulların ayrı ayrı çıkardığı sesleri, enstrümantal müzikleri ve kendi yarattığı ritimleri dinler ve doğru şekilde duyar. 

Sunma: Kendi bağımsız yaratımlarını bir bütün halinde sunar.

Düşünme Becerileri:

Bilgi Edinme ve kavrama: Zil ve davulların çıkardığı sesler ve ritim hakkında bilgi sahibi olur, bu bilgileri kavrar.

Özyönetim Becerileri:

İnce kas becerileri: Sağ ve sol elleriyle birer baget tutar, bagetlerle zil ve davullara vurur. Ayrıca el-göz koordinasyonu ve refleks becerileri desteklenir.

Büyük kas becerileri: Müzik ve ritim eşliğinde hareket/dans eder. Ritim çalışması yapar. Basit dans adımlarını yapar.

NASIL OYNANIR?

B.Toys Parum Parum Drum davul ziller içermektedir. 

Çocuğunuzla beraber paketi açın. Sağ ve sol eline birer baget alarak  davullara vurmasını, eliyle zilleri sallamasını ve test etmesini bekleyin.

Müzisyenimiz artık hazırsa müzik yapmaya başlama zamanı!

Müzik keyfini başka oyunlarla desteklemek ister misiniz?

Dilerseniz İngilizce bir seçenek olarak Dr. Seuss’dan Hand Hand Finger Thumb şarkısını birlikte dinleyerek ritim tutabilirsiniz, ya da evde kendi davulunuzu veya baterinizi Ezo Sunal ile birlikte tasarlayabilirsiniz.